Priorities 

Sometimes life throws a lot of things at you at once, be thankful for that! I’m juggling tons of work, auditions, acting classes and acting preparations right now. At the same time I’m submitting for more gigs and trying to stay in my regular workout/healthy eating routine. Every day I’m learning to make priorities in order of importance. My problem used to be that I could not work out or prep my scene for acting unless my whole apartment was clean and organized. (Yeah I’m a control freak like that and I need everything in its place for my brain to work haha). But after reading 7 habits of highly effective people and also having a late night conversation with my moms friends I realized I’ve been doing it wrong. Duh! It doesn’t matter how clean my living room is if I did not feel good about my audition. The clean living room was not the most important thing but I put it first. You see what I mean? It is super important to do what makes you happy and spend time with family and friends but I guarantee you it will be so much more enjoyable if you worked your ass off first. 

Back to the grind! 

Below are some pics of my weekend working in AC. 

Ibland känns det som att allt händer på samma gång och att man har för många bollar i luften. Just nu försöker jag jonglera med massor av jobb, auditions, teater klasser or prep inför auditions och klasser. Samtidigt försöker jag hålla min tränings och “clean eating” rutin. Men vet ni vad, det är precis så jag vill ha det! Varje dag lär jag mig mer och mer om hur jag ska prioritera rätt. Jag brukade inte kunna öva på en scen eller träna förrän hela min lägenhet var ren och organiserad. (Jag vet jag har kontroll behov när det gäller sånt haha). Men efter att jag läste “7 habits of highly effective people” och hade ett långt samtal med mammut vän ändrade saker sig i mitt huvud. Duh! Det spelar ingen roll hur rent mitt vardagsrum är om jag inte hade en bra audition för att jag inte förberedde nog. Mitt organiserade vardagsrum var inte prio 1. Dock är det jätteviktigt att göra det som gör dig glad och finns tid för familj och vänner men jag lovar att det är ännu roligare om du har jobbat röven av dig först. 
On that note, back to work! 
Nedan är bilder från jobb i AC 
   
             

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s