Dan and Jess said yes!

I was fortunate enough to be a part of the most gorgeous wedding for one of my favorite couples alongside people who I admire and love. It was such a great day and everything was perfect! I am also very proud of Dan and Jess for getting through the choreography even though the band played the song way different then we had expected. Good job guys!

I was wearing a dress from Karl Lagerfeld and Jimmy Choo pumps. Thank you so much for the outfit babe! Swarovski bracelet and my David Yurman necklace that I never take off.

I didn’t take too many pictures myself so the pictures below are mostly credited to Marcus and other people in our shared Facebook album haha.

Jag var lyckligt lottad nog att få vara med om ett bröllop för ett av mina favoritpar och fira med människor som jag ser upp till och älskar. Det var verkligen en perfekt dag och kväll! Jag är också väldigt stolt över Dan och Jess som tog sig igenom min koreografi även om bandet spelade en helt annan version än vad vi hade repat till. Bra jobbat!

Jag hade på mig en klänning från Karl Lagerfeld och pumps från Jimmy Choo som Jordan köpte till mig! Fantastisk present. Armband från Swarovski och mitt David Yurman halsband som jag aldrig tar av mig.

Jag tog inte så många bilder så de flesta bilder är tagna av Marcus och andra som har lagt till bilder i vårt gemensamma Facebook album.

IMG_7061

IMG_7084

IMG_7065

IMG_7085

IMG_7071

IMG_7072

IMG_7074

IMG_7078

IMG_7079

IMG_7086

IMG_7087

IMG_7088

IMG_7089

IMG_7090

IMG_7091

IMG_7092

IMG_7093

IMG_7094

IMG_7095

IMG_7096

IMG_7097

IMG_7098

IMG_7149

IMG_7150Like my dance moves? haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s