Let your actions today create your tomorrow

It’s important to always work towards a goal, no matter how small or big it is. Try to do everything with a goal in mind, build the foundation for your future now. I’m going to go through a few events from this week to give examples.

On Monday I had an interview for a five day job as a model but mostly within the field of sales. I can also announce now that I booked it! What is my purpose for this? To make money would be the most simple answer. I need to make money not only to survive but I want to invest my money and see it grow. Also, this job will give me experience in sales that I can put on my resume. Knowledge is VERY powerful, every successful person has a very strong knowledge and skill in at least one field. Never underestimate the power or learning.

On Tuesday I had my acting class. This answer is simple too, I was working on my craft to get better. Never stop practicing your skill and talent!

Wednesday I had a digital photo shoot with my good friend and amazing photographer Michael William Paul. I need these digitals to submit to model agencies as they are usually requested.

On Thursday I had a model casting. It’s my job to attend all castings and auditions I get sent to to be able to book the jobs. I also had an acting audition.

Friday I had work at a special event where I was modeling and hosting with other girls. The last pictures are from the beautiful rooftop we were at! Again, make that money!

In between these activities I have also worked out and I’ve been eating clean as I usually do. Without good health none of these things would be happening. Sleep, good food and exercise is the cheapest health insurance you can have and it is also my job to look my best and stay in shape as a model.

Then there’s mental health. Meditation has become a huge part of my life and it has helped with worry stress and improved my way of thinking. Stress and worry is very toxic and will NEVER be beneficial to you so try to let it go as much as possible. In this category I also put writing because that’s something I’ve been doing since I was very young to express myself. Surrounding yourself with people that inspire, uplift and support you is also extremely important. Get rid of people who suck the energy out of you or don’t support you. You don’t need them in your life and they will slow you down.

Hard work, dedication, a positive attitude, not giving up and a healthy body and mind is the recipe for success.

Keep going!

Below are random pictures from my week!

Det är viktigt att alltid jobba mot ett mål, hur stort eller litet målet är. Försök att göra allting mål-orienterat, börja bygga din framtid i nuet. Jag ska gå igenom några händelser i veckan för att ge exempel.

I måndags var jag på en intervju för ett fem dagars jobb som modell men mest försäljare. Jag kan nu meddela att jag bokade jobbet! Och varför gick jag på denna intervjun. Ett enkelt svar är att säga för att tjäna pengar. Alla behöver tjäna pengar för att överleva men jag vill också tjäna pengar för att investera och sen se mina pengar växa. Genom att boka ett jobb inom sales får jag också erfarenhet inom det området. Med den kunskapen kan jag sätta det jobbet på mitt CV och boka fler jobb. Erfarenhet och kunskap är EXTREMT viktigt och ju mer du är bra på desto fler jobb kan du boka. Underskatta aldrig kunskap och ny lärdom. Alla framgångsrika människor är mycket kunniga och talangfulla i ett eller flera områden, det är det som gör dem framgångsrika.

I tisdags hade jag som vanligt teater lektion. Väldigt lätt svar här. Jag tar klasser för att bli bättre och hålla min talang och mitt jobb vid liv. Sluta aldrig att bli bättre!

I onsdags hade jag en photoshoot med min vän Michael som också är den bästa fotografen jag jobbat med. Jag behöver dem här bilderna för att signa med en ny modellagentur och nu förtiden vill agenturer bara ha naturliga digitals.

I torsdags gick jag på en modell casting och en film audition. Det är mitt jobb att alltid gå på auditions för att kunna boka jobb.

I fredags jobbade jag ett event som värdinna och host med andra tjejer. Ännu en gång för att tjäna pengar. Detta jobbet var svinkul och jag har många nya kontakter därifrån.

Emellan aktiviteterna jag har utövat har jag också tränat och ätit nyttigt som jag oftast gör. Träning, rätt mat och sömn är de viktigaste beståndsdelarna för att kunna göra ditt jobb så bra som möjligt. Det är också mitt jobb som modell att hålla mig i form.

Sist men absolut inte minst är mental hälsa. Meditation har blivit en stor del av mitt liv och har hjälpt med stress och oro. Stress och oro är väldigt farligt och kommer ALDRIG hjälpa mot någonting, det gör alltid allting värre. Så försök utrota stress och oro från ditt liv så mycket som möjligt. I denna kategorin säga att skriva hjälper. Jag har skrivit sen jag var väldigt ung och det är ett bra sätt för mig att uttrycka mig själv och få ur mig negativa tankar. Att umgås med människor som stöttar, inspirerar och tror på dig är också väldigt viktigt. Du måste vara stark nog att veta vem som gör detta för dig och vem som tar all din energi och sen undvika de personerna. Negativa människor får inte plats i ditt liv.

Att jobba hårt, tro på dig själv, inte ge upp, vara positiv kombinerat med mental och fysisk hälsa är receptet till framgång. Fortsätt jobba hårt!

Nedanför finns bilder från min vecka

IMG_7253  IMG_7268 IMG_7269 IMG_7273 IMG_7274

IMG_7290 IMG_7292 IMG_7293 IMG_7305

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s