Call back 

My Monday started great with one casting (that I think I killed) and one audition (that I thought I failed) haha. In between the casting and the audition I sat down at a cafe and signed up for some workshops with agents! And then I worked all night. 
Btw my audition was for an advanced Pilates video. I don’t do Pilates like that but with my flexibility and dance skills I can understand it. What I didn’t know was that I was supposed to hang upside down in a split, do pull ups with my legs in a swing thing and other crazy things haha. After feeling completely defeated (but happy I tried) I headed to work and while at work I got an email saying I got the call back! I’m still not sure if they mixed me up with someone else or if they see potential in my shaky upside down split haha. But yes for call backs! 
Min måndag startade mycket bra med en casting (som jag dödade!) och en audition (som jag trodde jag misslyckades med). Mellan mina auditions satt jag på ett mysigt kafé i chelsea och anmälde mig till workshops med agenter. Sen jobbade jag hela kvällen. 
Btw, min audition var för en avancerad pilates video. Jag har inte tränat så mycket pilates men med min dansträning och vighet kan jag förstå det. Det jag inte visste var att jag skulle göra pilates upp och ner från en säng liknande grej med metall stänger som kallas Cadillac! Jag var seriöst upp och ner, hängandes från mina armar i olika spagat och grejer haha. Efter att jag kände att jag misslyckats rätt hårt (men glad för upplevelsen!) stack jag till jobb och gissa vad som hände? Jag fick en callback till samma gig! Jag vet inte om de har blandat ihop mig med någon annan eller om ser ser potential i min skakiga föreställning men på imorgon ska jag hänga upp och ner igen haha. Yes for callbacks! 

   
    
 

2 thoughts on “Call back 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s