Catch up

Isn’t is funny how you try to remember the week that past but you can’t so you have to look at your pictures for help? Or maybe it’s just me haha. 

Anyways, last week I made it to five auditions/castings/callbacks! I also danced at a private party, had brunch with Jordan, his cousins and our friends at miss favela, got the apartment together, went to Jenines birthday party and showed Jordan a beautiful hotel rooftop bar inside Hugo Hotel in TriBeCa. The highlight of the week was of course working for Armani!! And the showroom modeling went great. 

Stay tuned for my list about Washington, DC! 

Är det inte lustigt när man ska återberätta sin vecka men har glömt typ allt så man måste kolla sina foton för att påminna sig själv? Eller det kanske bara är jag haha? 

I alla fall, förra veckan hann jag till fem auditions/castings/callbacks. Jag jobbade också som dansare på en privat fest på en rooftop i soho, gick på brunch med Jordan, hans kusiner och våra vänner på miss favela, städade i lägenheten, firade Jenines födelsedag och visade jordan en jättefin rooftop bar på ett boutique hotell i Tribeca. Det bästa med veckan var såklart att modella för Armani!! Och showroom modellandet gick jättebra. 

Är på väg hem från Washington, DC nu. Snart kommer ett inlägg om den resan med! 

Below are a couple pictures from dance gigs, several pics when I decided to do dance poses after brunch and Edson was awkward haha, some street art and a few pics of the amazing sunset seen from Hugo Hotels rooftop bar. 

   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 

One thought on “Catch up

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s