DC Days

Last week we spent two days and one night in Washington, DC! I was lucky enough to get an appointment for a new passport before mine expired so me and Jordan made it into a little trip. Jordan drove down and wee stayed at The Dupont Circle Hotel which was very nice, got taken out to drinks, dinner and gelato with Ian and Tina who lives there now, walked around, had brunch, saw the White House (I wish I could say Hi to Obama but he probably wasn’t home) and other touristy things. It was cool to see so many embassies in a row too. You can tell it’s a very political city. We also found a cool old bookstore and picked up a bunch of interesting, old books. And of course I went to the swedish embassy (that was tiny!) and got my passport renewed. What a great little getaway!

Förra veckan spenderade vi två dagar och en natt i Washington, DC! Jag hade tur och fick tid för att förnya mitt visum innan det gick ut och jag och Jordan gjorde mitt ärende till en mini semester till DC. Jordan körde ner och vi bodde på Dupont Circle Hotel som var jättefint, blev bjudna på middag, drinkar och gelato av Ian och Tina som bor där nu, gick runt mycket, åt brunch, såg vita huset (jag ville säga hej till Obama men han var nog inte hemma) och andra turist saker. We hittade också en gammal bokbutik där vi köpte med oss en hel del gamla, cool böcker. Och såklart var jag på svenska ambassaden som var jätteliten och fixade mitt pass. Vilken fin liten mini semester!

IMG_7616 IMG_7620 IMG_7634  IMG_7638 IMG_2690 IMG_2694 IMG_2697 IMG_2700 IMG_2704   IMG_2707 IMG_2716 IMG_2720 IMG_2724 IMG_7645 IMG_7646  IMG_7650 IMG_7651 IMG_7652 IMG_7655

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s