Back to back 

Last week (between castings, work and workouts) we spent quite some time with Jordan’s cousins! Since my AC gig ended I have Friday’s and Saturdays off sometimes and this week I was done with work early and could actually hang out for once. On Friday we had dinner at Tao. Ive actually never been there before but it was beautiful inside and the food was good, especially the dessert haha. I also bumped in to two of my girls I know from Hart agency! After dinner we went to gold bar for a bit and then hung out at mine and Jordan’s place. I don’t know how we (me and Jordan, the Dan, Jess and Giselle passed out) stayed up until 5.30am haha! 
On Saturday I had training for NY Now which is a trade show for gifts! After training me, Jordan, Jess, Dan and Andrea had dinner at Sushi Dojo, that’s a tiny sushi restaurant where the chef makes the food right in front of you. With all the fish and seafood it’s the worst place for a vegetarian haha but the chef was very accommodating and I had some great tofu, seaweed salad and cucumber rolls. Our night ended at Hotel Chantelle’s beautiful rooftop and later Epsteins. 
Förra veckan gick vi ut på två middagar med Jordans kusiner! Nu när jag inte jobbar i AC har jag mycket mer tid att göra saker på helg kvällar när resten av världen är ute. På fredag kvällen efter jobb åt vi middag på Tao uptown. Jag har inte ätit där förut men maten var god, speciellt desserten haha och det var jättefint inne i restaurangen. Jag stötte även på två vänner som jag känner från Hart Agency! Efter middagen åkte vi till Gold bar och sen hem till oss. Vet inte hur jag och Jordan stannade uppe till halv sex haha, Dan, Jess och Gisselle däckade innan oss! 
På lördagen hade jag utbildning inför NY Now, en stor mässa som fokuserar på presenter! Efter utbildningen mötte jag upp Andrea, Jordan, Dan och Jess på Sushi Dojo! Sushi Dojo är en liten sushi restaurang där kocken förbereder maten framför en. Det är lite av en vegetarians mardröm men kocken var väldigt tillmötesgående och jag fick sjögräs sallad, gurk rolls och en stor bit tofu serverat. Efter middagen drack vi cocktails på hotell Chantelle och avslutade kvällen på Epsteins. 

   
    
    
   
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s