Sushi socks and Yacht life

What a great week so far! Sunday was my first day at NY Now and I was helping a Japanese company to sell their sushi socks! They are actually really cute knee high socks with designs so when you roll them up they look like different sushi rolls. I was taking orders and selling to buyers all over the United States and abroad. At night I saw train wreck written by and starring Amy Schumer with Thalia and it was hilarious! 
Monday I worked another nine hour day at the trade shows and at night we celebrated my girl Ida’s birthday! We had some drinks at Lucy’s before heading to Urbo where broadway stars are always performing! 
Tuesday I had ANOTHER nine hour day at the trade show (imagine me trying my get up at 6.30 am but failing miserably and running around getting ready after snoozing for 40 min four days in a row) I will never be a morning person! After work I ran errands and had a VERY successful audition for the owner of a legit acting agency, fingers crossed about this!! 
Wednesday was the last day of the trade shows and after appearing in Japanese TV three times and growing to really like my sales executive partner Yumemi we said goodbye and decided to meet up for dinner sometime soon! I once again went to Lucy’s and ran some errands before working a private party on a yacht! This gig was amazing and me, Carlos (that I haven’t seen in forever cause he’s been in Sweden where his girlfriend lives) and Holly checked people in at the Yacht, collected business cards for raffle and mingled with the presidents of every big bank in New York. The cruise was a bankers appreciation event and we were hired by my girl Emily who is the owner and founder of Karma and Soul. Later the same night I had dinner with Jordan at Adoro Lei in TriBeCa and drinks at Freehold in Williamsburg. 
Yesterday I finally got to sleep in and I got some stuff done on my computer and me and Jordan ran 8 miles! I’m finally able to run a lot of miles again, I feel like last summer it was hard for me to make it over 6 miles but I’m back on track! At night I worked a dance gig for karma and soul entertainment on Long Island. 
Vilken bra (men lång) vecka det har varit än så länge! I söndags hade jag min första dag på NY Now där jag hjälper ett japanskt företag sälja deras nya produkt. Det är nämligen sushi socks! Världens sötaste strumpor med speciella designs så när man rullar ihop dem på ett speciellt sätt ser dem ut som olika sushi bitar! Vi säljer till inköpare i hela Usa och andra länder. Söndag kväll såg jag train wreck med Amy Schumer som huvudroll med Thalia och filmen var fruktansvärt rolig haha. Se den! 
På måndagen sålde jag sushi socks på mässan med min executive Sales partner Yumemi och efteråt firade jag min fina Ida som äntligen är tillbaka från Sverige. Vi var först på Lucys sen Urbo där Broadway stjärnor alltid uppträder! 
På tisdagen jobbade jag på mässan (tänk er mig försöka ta mig ur sängen 6.30 varje morgon i fyra dagar men det slutar med att jag snoozar till en kvart innan jag måste dra) och efteråt hade jag en väldigt lyckad audition för ägare av en legit skådespelar agentur! Håller tummarna för detta just nu! 
Onsdagen var min sista dag på mässan och jag och Yumemi blev filmade i japansk tv för fjärde gången tror jag haha. På kvällen jobbade jag ett jätteenkelt och roligt jobb ombord på en yacht! Jag, Carlos (som jag inte sett på evigheter för han hälsade på sin flickvän i Sverige) och Holly checkade in gäster på båten, samlade business cards och minglade med alla VDs på alla stora banker i NYC. Det var en “bankers appreciation event”. Vi var anställda av karma and soul Entertainment som är ett egen företag en av mina bästa tjejkompisar äger! Senare på kvällen åt jag och Jordan middag på Adoro Lei i TriBeCa och sen en drink på freehold i Williamsburg. 
Igår var första dagen jag kunde sova ut och efter lite ärenden sprang jag och Jordan 13km! Förra sommaren kände jag mig inte så stark så det är så skönt att ha bevisat för mig själv att jag kan springa långt igen. På kvällen jobbade jag ett dans gig för karma and soul Entertainment. 
   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s