Army women 

After a month and a half of not seeing Alessandra after our AC gig ended we finally got to catch up yesterday! We met at Berg’n with our computers to work on our visas (Alessandra is Italian so she’s dealing with the same visa madness). I don’t think I ever brought up my computer from my tote bag though because we were busy catching up haha. 
Later the same night I did a dance gig at Gansevoort park! I loved the costume and the music was great too. Tonight I’m working there again! 
En och en halv månad efter att AC giget avslutades lyckades jag och Alessandra träffas igen. Vi möttes på Berg’n för att jobba med våra visan, Alessandra är från Italien så hon går igenom samma visa röra som mig. Dock tror jag inte att jag ens packade upp min dator från väskan haha, så upptagna var vi att ta igen allt vi missat.
Senare på kvällen gjorde jag ett dans gig på klubben Gansevoort park! Älskade min outfit och musiken de spelade. Ikväll jobbar jag där igen! 
   
    
    
    
    
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s