Ear inn Madiba

My godparents came to NYC and visited me! Last week I took them to madiba in fort Greene for some South African food. I haven’t seen them in a few years so we had a lot to talk about. They also gave me some “godparents advice” about all sorts of things in life haha. Next time I saw them was at 12am after their opera and I showed them Ear Inn, one of the oldest bars in what is now TriBeCa. It’s been around since 1700 something! Anyways, it was so great to see them and catch up. And thank you Martin and Susanna for my ceramic gifts from Ståhl! 
Mina fina gudföräldrar var i New York och hälsade på mig! Förra veckan tog jag dem till Madiba i fort greene för lite sydafrikansk mat! Jag har ju inte träffat dem på några år så vi hade massor att prata om och jag fick “gudförälder tips” om allt möjligt i livet haha. Nästa gång vi sågs var kl tolv på natten efter deras opera föreställning och jag visades dem Ear Inn, som är en av de äldsta barerna i New York. Den har funnits i vad som nu är Tribeca sen 1700-talet! I alla fall det var så kul att se dem och tack för mina keramik grejer från Ståhl! 

   
    
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s