But we didn’t flinch for a second, we got our shit together 

Friday was such a chill day. Me and Jordan started with a big brunch at this very vegan friendly spot in bedstuy. I had scrambled tofu and it was delicious! After processing the food we went on a six mile run to the water. Later we went to dinner at Spice in park slope because we were both craving Thai food (especially the mock duck!) and then off to perform at Gansevoort hotel! Loved my costume! It’s by Delicia Glam. 
Fredag var en välbehövd chill dag. Jag och Jordan åt sen brunch på ett väldigt vegan vänligt ställe i bedstuy. Deras scramble tofu var så god! Efter att vi smält maten sprang vi milen, ner till vattnet och tillbaka. På kvällen åt vi middag på Spice för båda ville ha thai mat (speciellt deras mock duck!). Efteråt begav jag mig till Gansevoort park för att uppträda. Älskade min outfit! Designad av Delicia Glam. 

   
    
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s