Known for taking chances

I spent a lot of time in my head lately, but always looking out. And I find a lot of answers on both sides. When I live in weeks of inspiration like this I realize what I am passionate about. Writing, acting, dancing and being in front of the camera. And that’s what I do with most of my time. I love living this way. Be open to everything, find the signs, follow them and see where they take you. Amazing things will happen.

I have also spent less time on the blog, as I’m sure you have noticed. I realized that the blog makes me feel uneasy sometimes. I consider myself to be a private person and it bothers me that people always know what I am up to. The main problem though is the writing, I LOVE to write. But not always about my days, my cool jobs and my auditions. My love for writing lives in poetry. And Tinasnewyork is not an outlet for that.

Tinasnewyork is going to change, but she will get better and more real. If she feels like telling you about her day, she will. If she wants to post pictures and only say a few words she will. If she is not inspired to write she won’t. You will see a more raw side of Tinasnewyork, the side of her that’s known for taking chances.

Much love,

T

Jag har spenderat mycket tid i mitt eget huvud på senaste tiden, men alltid medveten om vad som pågår runtomkring. Och jag hittar många svar både utanför och inuti. När jag är inspirerad i veckor i rad är det lätt att se var min passion ligger. Att skriva, dansa, skådespela och stå framför kameran. Och det väljer jag att spendera min tid med. Jag älskar att leva såhär. Var öppen för allt, hitta tecken, följ dem och se var du hamnar. Fantastiska saker kommer att hända.

Jag har också spenderat mindre tid på bloggen, som ni säker har märkt. Jag insåg att bloggen gör mig obekväm ibland. Jag ser mig själv som en privat person så det gör mig obekväm att folk kan ta reda på vad jag gör hela tiden. Men det största problemet är texten, jag ÄLSKAR att skriva. Men inte alltid om mina dagar, auditions och coola jobb. Min kärlek för text ligger i poesi. Och Tinasnewyork är inte platsen jag uttrycker den delen av mig.

Tinasnewyork kommer att förändras, men hon kommer bli bättre och mer äkta. Om hon vill prata om sin dag, då gör hon det. Om hon vill lägga upp bilder och bara säga några ord, då gör hon det. Om hon inte är inspirerad att skriva så kommer inte det hända. Ni kommer se en råare sida av Tinasnewyork, den sidan som är känd för att ta risker.

Much love,

T

IMG_3542  IMG_3545 IMG_3550  IMG_3554 IMG_3561  IMG_3567 IMG_3572 IMG_3574

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s