Let your body do the talking

It’s more honest than your words. Always have an outlet for your soul; whether it’s dancing, music, baking or gardening. Find your peace. Today I am celebrating a job I booked where I will be dancing ballet and contemporary. Back to my ballet roots! Time to brush off my pointe shoes.

Din kropp är ärligare än dina ord. Försök att alltid ha ett ställe för själen att koppla av, oavsett om det dans, musik, bakning eller trädgårdsarbete. Hitta din peace. Idag firar jag ett jobb jag har bokat där jag dansar balett och contemporary. Tillbaka till svenska balettskolan och LDMG dagarna! Dags att damma av mina tåspetsskor.

IMG23318

Photographer: Vasilis Argyropoulos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s