Turn up the lights in here baby

So the amazing ballet and contemporary job I booked happened, and tonight I get to do it again! Me and two other girls got booked to do a contemporary/ballet routine inside some of the best nightclubs in NYC. Last week we performed at Up and Down, Marquee and Avenue. Tonight I know we are going to Dream downtown (that’s where our hotel room is) and I’m guessing two other places in Meatpacking District. We are so spoiled because we have hair and make up artists getting us ready and last week we had a photographer following us all night. Can’t wait to dance tonight!

Photocred to Ryan the photographer who’s last name I never got!

Så det fantastiska dansjobbet jag bokade hände och ikväll ska jag dansa igen! Det är jag och två andra tjejer som dansar balett/contemporary på några av de bästa nattklubbarna i NYC. Förra veckan dansade vi på Up and Down, Marquee och Avenue och denna veckan vet jag att vi ska till Dream Downtown i alla fall för det är där vårt hotellrum är. Vi är sjukt bortskämda för vi har hår och make up artister på plats och förra veckan hade vi en fotograf som följde med oss hela kvällen. Ska bli så kul att dansa ikväll igen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s