Loving the crew

One of my best guy friends in the city is moving to Sweden! So this Saturday his break dancing crew 5 Crew Dynasty organized a combined birthday party for a couple of the guys and farewell party for Carlos. I also got to meet his sweet swedish girlfriend. And I am pretty sure we sent him off with a bang!

Side note 1: Bare with me as I am figuring out how to take pictures of moving people haha. Although I really like the way some of them came out. All pics below are taken with my Sony!

Side note 2: It’s crazy how much more time I have for the blog right now. It really went from being able to put one post together for the whole month and than once christmas passed I can blog every second day or so. 0 to 100 for sure.

En av mina bästa killkompisar i New York ska flytta till Sverige! Så i lördags organiserade hans breakdance crew 5 Crew dynasty en kombinerad födelsedagsfest för några av killarna och en farväl fest för Carlos. Jag fick också träffa hans gulliga svenska flickvän för första gången. Och det blev en jävla fest haha!

P.S. Ha tålamod när jag försöker lära mig inställningar på kameran och hur man tar foton på människor i rörelse haha. Men gillar faktiskt suddigheten i några av bilderna nedan! Alla är tagna med min Sony.

P.S. 2 Det är galet hur mycket mer tid jag har för bloggen nu. Det gick från att knappt få ihop ett inlägg på en månad men så fort julen är över kan jag skriva typ varannan dag. 0 to 100 real quick.

DSC00094DSC00097DSC00105DSC00108DSC00111DSC00120

Our crew

DSC00121

This is where I’m saying “Joan get in the picture!”

DSC00122

And he made it

DSC00129DSC00132

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s