First dinner of the new year

How was everyone’s NYE? For the first time ever (?) I actually decide to work, or I kind of had to haha. I missed Jordan but besides that it felt pretty good to start of the new year sober and making money while people are spending. Sets me up for a great year! 

January first was spent on the couch watching breaking bad and eating chocolate. (I know it’s crazy that I haven’t even finished that show, I have NO time!) I know for a fact I haven’t had a day on the couch watching shows in over five years but still I felt a little bad about it haha. Whatever, I worked so hard in December I think I deserved it. Me and Jordan did manage to pull ourselves together and went to have dinner at catfish in crown heights. Good food and atmosphere as always! 

Gott nytt år babes! Hur var allas nyårsafton? Min var bra, för första gången någonsin tror jag bestämde jag mig för att jobba, eller jag blev typ tvingad haha. Förutom att jag saknade Jordan kändes det rätt bra att börja året nykter och tjäna pengar när andra spenderar. Bra start på ett nytt år! 

Dagen efter spenderades på soffan med choklad och breaking bad. (Jag vet det är sjukt att jag inte ens kollat klart den serien, jag har INGEN tid!) Jag måste erkänna att jag hade lite dåligt samvete att jag inte var lika produktiv som vanligt men jag jobbade så jävla hårt i december så jag förtjänar fan en lugn dag haha. Jag och Jordan lyckades iaf göra oss i ordning och pallra oss iväg för middag på catfish i Crown heights. Det var mysigt och gott som vanligt! 

   
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s