Red Bamboo

Tuesday after work me and Jordan met up at Red Bamboo in West Village for dinner. It’s an all vegetarian spot and I was so amazed by the huge menu on where I could eat everything it took me 30 min to decide haha. Jordan kept asking me if I needed help haha. I ended up getting a mock chicken dish and it was delicious! The “wings” we had for appetizer was even better haha.Afterwards 
we relaxed at home💕
I tisdags efter jobb möttes jag och Jordan upp på Red Bamboo. Det är en vegetarisk restaurang i West Village. Jag var så glad och chockad över att kunna äta allt menyn att det tog mig typ en halvtimme att välja haha. Jordan frågade mig flera gånger om jag behövde hjälp haha. Det slutade med en “kyckling” rätt som var svingod. Men godast var nog “vingarna” (hallå heter det ens så på svenska?) Så jäkla gott! Efteråt chillade vi hemma💕

   
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s