All white everything 

They weren’t kidding with this snow, it’s really is and has been coming down for a while now. But that didn’t stop me from hitting the gym earlier today! I got a good run in before they closed at 1pm. I also video chatted with my dad, mom, sister and aunt! I miss them! 

The rest of the day I have some computer stuff to finish and I’ll probably make my mood board too! I also want to see organize my hair and make up drawers that are a disaster right now. (I secretly love organizing so I’m pretty stoked about this haha)

The night will definitely end with homemade curry, cauliflower “rice”, some red wine (read half a bottle) and Netflix. 

I love snow days! Hope everyone stays warm and safe.

Dem skojade inte när de varnade oss för denna snöstormen. Det snöar som fan fortfarande och har snöat i timmar. Men det hindrade mig inte från att springa på gymmet idag innan de stängde klockan ett! Jag video chattade (säger man det på svensk? Ni vet med med videon på på Facebook haha?) också med min Papi, mammut, moster och lillasyster. Saknar dem! 

Resten av dagen har jag lite saker att göra på datorn, jag vill också göra min mood board för året! Jag behöver också organisera lådorna där jag har smink och hårgrejer för det är en röra där. (Jag älskar dock att organisera så jag är rätt så intresserad av detta “måste” haha) 

Kvällen kommer definitivt avslutas med hemmagjord curry och blomkåls “ris”, lite röd vin (läs halv flaska) och Netflix. 

Jag älskar snowdays! Hoppas alla håller sig varma och säkra. 

   
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s