Goals

Goals are to be made in every aspect of your life. Have your goals set career wise, relationship wise, in your workout and your diet. Short term and long term goals. I used to feel overwhelmed and stressed about goal setting in other fields than my career, because the things I was chasing in my career were so big. But you’re gonna eat and work out no matter what right? Exactly. So make the most out of everything you do by setting achievable goals for yourself. My goal was to run seven miles or more today, and I did. Check! On to the next goal. 

Målsättning borde finnas överallt i ditt liv. Ha dina mål satta när det gäller karriär, relationer, träning och kost. Långsiktiga och kortsiktiga mål. Jag brukade känna mig överväldigad av att sätta mål när det gällde annat än min karriär, för mina mål att uppnå när det gällde karriären var så stora. Men du kommer att äta och träna oavsett eller hur? Exakt. Så få ut så mycket du kan ur allt du gör i ditt liv genom att sätta mål du kan uppnå för dig själv. Mitt mål var att springa över en mil idag, och det gjorde jag. Check! Dags att tackla nästa mål. 
  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s