Sergio Rossi Modeling

Such an eventful/stressful/fulfilling week so far. On Wednesday I found out I booked the casting I went to for Sergio Rossi! So I ran to the fitting and I also managed to drop off costumes before my acting class. I left my apt at 9am that morning and came home at 1.30am. Completely normal day for me. Yesterday I worked all day (4.5 hours of sleep…zzz) then straight to a casting and an agent meeting. 

Today I was modeling inside Sergio Rossi’s showroom all day in front of really big clients like Barney’s and Saks fifth avenue. I wish I was able to take more pics!

Vilken händelserik/stressig/härlig vecka än så länge. I onsdags fick jag reda på att jag bokade castingen jag gick på för Sergio Rossi! Så jag sprang till min fitting efter jobb och hann t.o.m. lämna tillbaka kostymer från helgen innan min teater klass. Jag staxla hemifrån nio på morgonen den dagen och kom hem halv två på natten, helt vanlig dag för mig. Igår jobbade jag hela dagen sen direkt till en casting och ett agent möte. Sov 4.5 timme…zzz.   

 
Idag modellade jag för Serio Rossi hela dagen i deras showroom framför viktiga kunder som Barney’s och Saks fifth avenue! Fick inte många bilder tagna tyvärr men det var roligt att jobba med dem.

   
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s