It will break before you do.

It’s currently 1am here, you guys will see this tomorrow afternoon since I schedule my posts pretty often. I have been up since 6.30am and I got home at 11.30pm. It was pretty much the same thing yesterday and six out of seven days last week. But I wouldn’t have it any other way.

I just finished prepping all my stuff for tomorrow. I have to be up at 6.30am again and I will be back around 11pm if I’m lucky. Same thing Wednesday. The next two days I am booked to model for an amazing Italian designer and a couple of hours after that job I have an editorial photo shoot for an Australian magazine! The hours in between I have to read through my script before our table read for the film shoot on Wednesday but also prepare the sides for my on-camera class on Thursday.

Minimum amount of rest but I’m okay with that. Because I love what I do and I am so incredibly fortunate to be doing this. In the greatest city in the world.

Chris Pratt inspired me to write this post, he put something on his instagram that moved me and many other artists I’m sure. You can read his post here: https://www.instagram.com/p/BBCS7PoDHMX/

“Apply constant pressure for as long as it takes, it will break before you do.”

Klockan är ett på natten här, detta inlägg kommer ni dock se tisdag kväll för jag tidsinställer blogginlägg rätt ofta. Jag har varit uppe sen halv sjuk och jag kom hem halv tolv på natten. Det var i princip samma visa igår och sex av sju dagar förra veckan. Men det är precis så det ska vara.

Jag blev precis klar med att förbereda allt inför imorgon. Jag måste vara uppe halv sju igen och jag kommer vara hemma klockan elva på kvällen om jag har tur. Samma ska på onsdag. De närmsta två dagarna har jag bokat jobb som modell för en fantastisk italiensk designer och ett par timmar efter det jobbet imorgon har jag en editorial plåtning för en Australiensisk tidning! Timmarna jag har däremellan måste jag läsa igenom manuset för filmen jag är med i och förbereda manuset för min on-camera klass som jag har på torsdag.

Det blir inte mycket sömn för min del men det är okej. För jag älskar det jag gör och jag är så otroligt tacksam att jag får göra detta. I den bästa staden i världen.

Chris Pratt inspirerade mig att skriva detta inlägg, han la ut något på instagram som rörde mig och säkert många andra artister. Du kan läsa hans inlägg här: https://www.instagram.com/p/BBCS7PoDHMX/

“Apply constant pressure for as long as it takes, it will break before you do.”

IMG_8833

Skirt and top from Miraka Designs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s