When you think you’re pursuing something, pursue it harder. 

I’m exhausted, but I’m in love with the reason I’m exhausted. It’s all art. Yesterday was last day of modeling for the Italian shoe brand and I went straight to the reading with my cast, producer, director and screenwriter. It’s wonderful to be around other creative people on a daily basis, I want more of that. 

Today I had a mind blowing, amazing on camera class with one of my favorite teachers ever. I overcame so many things in one class and learned things about myself in the preparation for it. It was so great. 

The rest of the day I’m “off”! Which means running errands, pack for Vegas on Sunday (!), run seven miles, clean etc. I need a day of this to catch up with normal life chores. And I got my acting in for the day. Do something everyday that brings you closer to your goals. 

Jag är helt slut, men jag älskar anledningen till att jag är slut. Det är bara konst. Igår var sista dagen jag modellade för det italienska skomärket och efter det stack jag direkt till vår table read med de andra skådespelarna, producenten, regissören och manus författaren (heter det så på svenska haha?). Det är så härligt att vara runt andra artister dagligen, jag vill ha mer av det. 

Idag hade jag en otrolig, fantastisk on-camera klass med en av mina favoritlärare någonsin. Jag lärde mig så mycket på en klass och dagarna som ledde upp till klassen när jag förberedde mig. Det var en fantastiskt känsla.

Resten av dagen är jag “ledig”! Vilket betyder att jag springer ärenden, packar till Vegas på söndag (!), springer en mil på gymmet, städar etc. Jag behöver en dag att komma ifatt med vanliga saker haha. När jag är fokuserad på teater är jag BARA fokuserad på teater. Och jag fick min teater dos idag. Gör något varje dag som tar dig närmre dina mål. 

Har varit dålig på bilder igen så här kommer ett par från modell jobbet och vår table read. Lovar att ta massa bilder o Vegas! 

   
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s