Fell asleep in New York, woke up in Vegas

So weird to be back, fun, but weird. I lived here for seven months in 2012 and I was pretty miserable at times. I missed Jordan, I was only 21 and I didn’t drive. In Vegas you cannot get by without driving. But Holly saved me, seriously. I had a lot of beautiful friends here that were very helpful but without her Vegas would not have been the same and half of my most amazing memories wouldn’t exist. 

We landed at 11am yesterday and Jordan had gotten us a GORGEOUS suite at The Cosmopolitan with a big balcony, two full bathrooms, one of them bigger then our New York bedroom haha. We decided to have our own little Super bowl party and invited Holly and her boyfriend Billy over. Almost four years later and yesterday me and Holly were reunited! As if nothing ever changed. God I love this girl 🙂

Så märkligt att vara tillbaka i Vegas, roligt, men märkligt. Jag bodde här i sju månader 2012 och ärligt talat, jag trivdes inte så bra. Jag saknade Jordan, jag var bara 21 och jag körde inte bil. I Las Vegas måste man köra för att ta sig runt. Men Holly räddade mig, allvarligt talat. Jag hade många fina vänner här men utan henne skulle Vegas inte varit samma och hälften av de bästa minnena skulle inte funnits om det inte var pga henne. 

Vi landade klockan elva på morgonen igår och Jordan hade bokat en sjukt fin svit på Cosmopolitan med en stor balkong och två badrum, ett av dem större än vårt sovrum hemma i New York haha. Vi bestämde oss för att ha vår egna lilla super Bowl party och bjöd in Holly och hennes pojkvän Billy. Nästan fyra år senare och vi sågs igen! Som att inget hade förändrats mellan oss. 

   
    
    
    
    
   

  

  

  

  

  

  

   
    
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s