International Beauty Show Day 2.

Three days in a row I’m up around 4am in the morning (God help me) to be in hair and make up at 6am for International Beauty Show! Today is day 2. I’m working for the amazing hair stylist Martina Cartier, the man behind friends by your side, hair talk and Martino by Martino Cartier. Friend are by your side is an amazing charity that exists in eight countries know and gives women and children with cancer free custom high quality wigs. 

Me and three other models got cast as the Avant Garde models and three times a day we walk the runway. The show is about an hour long. When we are not on stage we are sitting in hair and make up and/or eating haha. Life of a model.

Tonight I’m running to acting class straight after the show, hopefully I can stay awake!

Tre dagar i rad är jag uppe runt fyra på morgonen (hjälp) för att vara i hår och smink kl sex för International Beauty Show! Idag är dag två. Jag jobbar för den fantastiska hårstylisten Martino Cartier, mannen bakom Hair talk, Friends by your side och Martino by Martino Cartier. Friends are by your side är en jättefin organisation som finns i åtta länder nu där kvinnor och barn med cancer får gratis peruker av hög kvalité gratis. Så fint. 

Jag och tre andra modeller fick jobbet som Martinos Avant Guard modeller och tre gånger om dagen går vi på deras runway. Showen varar ungefär en timme. När vi inte är på scenen får vi touch up i hår och smink eller äter haha. Livet som modell. 

Ikväll springer jag till teater klassen direkt efter jobb, hoppas jag kan hålla mig vaken!

   
    
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s