Work on yourself, by yourself

I love days when my only work is the work I’m doing for myself. Like yesterday. I woke up, had a cup of coffee and ran five miles at the gym/stretched. For brunch (this is at like 2pm) I made scrambled eggs with vegetables and tons of spices, fruit and a shot of Jordan’s ginger/lemon juice, thanks babe! I had my yogi tea of course, I drink insane amounts of tea haha. I also studied my script for Thursday’s on camera class, looked for new material and scheduled two meetings and one photo shoot before it was time to run to my acting class! One of my meetings I had this morning btw and the other one is after work today. 

The reason I had these meetings is because I reached out to people I’m interested in working with LAST week. It’s SO important to do something everyday that your future self will thank you for. No matter if it’s working out/eating healthy, submitting to projects or keeping yourself creative by going to museums or other activities that keeps you inspired. Keep working!

Jag älskar dagar när mitt enda jobb är att jobba för och förbättra mig själv. Som igår. Jag vaknade, drack en kopp kaffe och sprang lite under en mil/stretchade på gymmet. Efteråt lagade jag brunch som bestod av scrambled eggs med grönsaker och massa kryddor, frukt och en shot av Jordan ungefärlig och citron juice. Jag drack såklart mitt gröna yogi chai te med, jag tror inte ni förstår hur mycket te jag dricker på en dag haha. Jag jobbade även med mitt manus till Torsdagens on camera klass, letade nytt material och planerade in två möten och en plåtning innan det var dags att springa till min teaterklass! Ett av mina möten hade jag imorse och det andra har jag efter jobb idag. 

Anledningen till att jag har dessa mötena idag är för att jag planerade dem FÖRRA veckan. Det är SÅ viktigt att göra något varje dag som ditt framtida jag kommer tacka dig för. Det spelar ingen roll om det är att du tränar/äter nyttigt, visar intresse för projekt eller går till museum eller andra saker som håller inspirationen vid liv. Fortsätt jobba! 

   
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s