To Inspire

You know how people seem to know or grew up with someone who later became very successful in whatever field they are in? Just to know someone that “made it” is so inspiring because you know they are normal human beings that just worked very hard and went for it. It feels more real and doable if you know who did it and where they started from. A-list actors can seem like aliens to us, a different species that were created to act. They are normal people too. Everyone started from somewhere. 

I just want to inspire people to do whatever the hell they want and not to give up when challenges occur. I want to be the person that makes people realize they can do it too. When people get inspired by me and start saying “Hey, you know that actor/model Tina Lundahl? I went to school with her!” That’s when I have “made it.” 

Ni vet hur många känner eller växte upp med någon som senare blev väldigt framgångsrik i sin karriär? Att känna någon som “made it” är så inspirerande för då förstår man att de bara är vanliga människor som jobbade väldigt hårt mot sitt mål. Det är lätt att tro att A-list skådespelare är en annan sorts varelse som kom hit för att agera, det känns så långt borta ibland. Men alla skådespelare är vanliga människor med. Alla började sin resa någonstans.

Jag vill inspirera människor att göra vad fan dem vill och inte ge upp när man möter motgångar. Jag vill vara en person som folk tittar på och inser att de kan göra samma sak. När folk blir inspirerade av mig och börjar säga “Du vet skådespelerskan/modellen Tina Lundahl? Jag gick i skolan med henne!” Då har jag “made it”. 

  
Photographer: Julio Tapia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s