It’s all art

I used to get so impressed when an artist switched profession or showed talent in a different type of art. I thought they were some type of super human being that could just do it all. Well, some probably are haha. But that’s not my point. 

We are all artists, if you’re an artist you usually have an interest for or find inspiration in many different types of art. I also believe that art comes easier to someone who has surrendered their life to art. I was writing before I started dancing, I’m a pretty badass writer. But it wasn’t until I got older I realized that’s where my artistry started. For me, writing was something I had to do. It was vital. Only a few years ago I realized I can act. (I also believe everyone can act because it’s about being truthful). 

Artists are good at anything artistic. What you focus on will grow and you will excel. Follow the path of inspiration and you will find new strangely familiar homes. It’s all art.

Jag brukade bli sjukt imponerad när en artist inom en genre bytte yrke eller visade talang inom en annan typ av konst. Jag trodde de var super humans som kunde hoppa från en grej till en annan och vara bra på det. Vissa är nog det haha. Men det är inte min poäng. 

Vi är alla artister, om du är artistisk så hittar du nog inspiration i många olika typer av konst. Jag tror också att olika konst former kommer lättare till folk som har låtit konst ta över i livet. Jag skrev innan jag dansade, jag är bra på att skriva. Men det var inte förrän jag var äldre som jag insåg att det var där min resa som artist startade. Jag behövde skriva, det var extremt viktigt i mitt liv. Det var min terapi. Bara för några år sen insåg jag att jag var en bra skådespelare. (Jag tror dock att alla kan bli bra skådespelare, det handlar om att vara ärlig och våga visa vem du är.)

Artister är bra på allt artistisk. Vad du fokuserar på kommer växa och du kommer bli bättre. Följ vägen som inspirerar dig och du kommer hitta nya intressen som känns hemma på ett annorlunda sätt. Allt är konst. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s