Entrepreneurs are willing to work 80 hours a week to avoid working 40 hours a week.

Woke up early,worked out, went to a commercial audition (that went really well!) came back and Jordan helped me tape another audition. This is a typical “day off” for me. Which means I’m not off. Oh wait, I’m actually dancing at gansevoort tonight haha! Yeah definitely not a day off. I read somewhere “an entrepreneur rather work 80 hours to not have to work 40 hours”. That’s me. Keep striving! 

Vaknade tidigt, tränade, gick till en reklam audition (som gick väldigt bra!) kom hem och Jordan hjälpte mig spela in en annan audition. Typisk “ledig dag” för mig. Vilket betyder att jag inte är ledig. Och jag kom precis på att jag jobbar ikväll haha! Så definitivt inte en ledig dag. Jag läste någonstans att “en egenföretagare jobbar hellre 80 timmar för att slippa jobba 40 timmar”. Det är jag. Fortsätt jobba!

Self tape/blooper pics below hehe

   
   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s