Easter Surprise 

On Easter Sunday we had dinner at Convivium Osteria in Park Slope with Jordan’s family. The food is always great there and this time we sat downstairs in their wine cellar. After dessert I had a deadline so I had to tell Jordan I wasn’t feeling well (his family knew) and we started walking home. When we walked by Barclay Center I said we should get in line and he laughed cause we had talked about getting last minute tickets to Rihanna and Travis Scott. When I said I was serious he was chocked, I got him so good! I’m writing out this story cause he’s impossible to surprise, he knows about my surprises before I even start planning them. So our Easter Sunday ended with watching Rihanna and Travis from our Suite at Barclay’s! Happy Easter! 

På påskdagen (gissar jag att söndagen kallas va?) åt vi middag på Convivium Osteria i Park Slope (Brooklyn) med Jordans familj. Maten är alltid svingod där och denna gången satt vi i vinkällaren vilket var mysigt. Efter efterrätten hade jag lite ont om tid så jag sa till Jordan att jag inte mådde bra (hans familj visste redan) och vi började gå hemåt. När vi gick förbi Barclay center sa jag att vi borde ställa oss i kön och han skrattade för vi hade pratat om att köpa sista minuten biljetter till Rihanna och Travis Scott konserten. När jag sa att jag var seriös var han så chockad haha, jag överraskade honom ordentligt där! Jag skriver hela historien för att Jordan är omöjlig att överraska, han vet om mina överraskningar innan jag ens planerat dem. Så vår påskdag slutade med en Rihanna och Travis Scott konsert sedd från vår suite på Barclay center. Glad påsk! 

   
    
    
    
    

 
  
   
    
    
    
    
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s