Way too busy just to make time

I’m exhausted. I was up at 8.30am to shoot an industrial commercial in Central Park, left half hour early to attend a model casting, had a quick coffee with Michael and Darin, went on to pick up my pay from the shoot and now I’m on my way to Long Island for an acting audition. And it was freezing out today! Good thing Penn station is the last stop on the LIRR going back because I would easily sleep through my stop if not haha. 

And I didn’t get a pic of myself today so here is a picture of something so much bigger then me, spring in NYC. 

Jag är helt slut. Var uppe 8.30 för att plåta en industrial reklamfilm i Central Park, gick tidigare för att hinna på en modell casting, tog en snabb kaffe med Darin och Michael, gick och hämtade min lön för plåtningen och nu sitter jag på tåget på väg till Long Island för en skådespelar/reklam audition. Och det var svinkallt ute idag! Tur att sista stoppet på vägen hem är Penn Station för annars skulle jag lätt sovit mig igenom mitt stopp och hamnat någon annanstans. 

Tog inga bilder på mig själv idag så här kommer en bild på något mycket större än mig, våren i NYC.

  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s