Change is the only constant

To have every single day and week look different then the other is my bliss. I can’t stand doing the same thing over and over. Which is why acting (film and TV), dancing and modeling is perfect for me. This Thursday included bulls and three card poker, next week, who knows? 

När alla dagar och veckor ser olika ut är jag lycklig. Jag står inte ut med att göra samma sak om och om igen. Därför är teater (film och tv), dans och modellande perfekt för mig. Igår inkluderade min torsdag mekaniska tjurar och poker, hur kommer nästa torsdag se ut? 

   
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s