Too crazy to do something normal

This week I had over six auditions, castings and self tape submissions to do. On top of working an insane amount of hours for 748276 different jobs, going to my classes and submitting for more auditions. Stress. But I’m doing it! 

Sometimes it feels like I’m barely above surface, but then when I’m done sending in my tapes, have attended all of my castings and only have one self tape and one skype meeting left I can breathe a little bit again. That’s usually around the time our apartment looks like a complete war zone cause when I’m in the zone of acting and auditioning, I really can’t think of anything else. But this is the second time in a very short time I came home to a clean apt thanks to my amazing boyfriend! 

If I didn’t truly love what I do I would have left this madness a long time ago, but I’m too crazy to do something normal. 

Btw, after two castings, one on camera class and one meeting on Thursday I had wine with my girl Hannah. Because I fucking deserve it. And spring is finally here in NYC!!

Denna veckan hade jag över sex auditions, castings och video auditions. Plus att jag jobbade massa timmar för mina 638375 jobb, teater klasser och visar intresse för andra auditions och jobb. Stress. Men jag fick det gjort! 

Ibland känns det som att jag håller på att drunkna. Men när jag filmat det mesta, gått på mina castings och bara har ett Skype möte och en video audition kvar kan jag andas lite igen. Det är ungefär samtidigt som vår lägenhet börjar se ut som en krigszon för när jag är fokuserad på teater är det verkligen det enda jag kan tänka på. Men för andra gången på väldigt lite tid KLM jag hem till en städad lägenhet för jag har världens bästa pojkvän! 

Om jag inte verkligen älskade vad jag gjorde skulle jag ha slutat för längesen, det är så mycket jobb. Men jag är för galen för att göra något normalt. 

Btw, efter två castings, en film klass och ett möte drack jag vin med Hannah på en rooftop. För jag förtjänade det. Och våren i New York är här!!

   
    
    
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s