Allow yourself to feel it all

A roller coaster of emotions is what built this week. I’ve been so sad and upset as this world lost an amazing person way too young. It’s hard to be like “hey guys, look at my amazing life” while you’re in pain. I almost felt like I didn’t deserve to be happy and that I should only experience sadness because of our loss. I also felt like I shouldn’t be “too sad” cause there are other people that were closer to him. Sometimes you have to tell your mind to shut the fuck up and allow yourself to feel. There are your feelings and there is no right and wrong.

I am happy because I booked my second shoot for a fitness brand. I am also happy because a model agency offered me a contract with a great job lined up with them. 

I am very sad because James is no longer here. He was one of the most positive and open people I’ve ever come across and he left a mark on everyone’s heart. He had love for everyone. His wisdom and his way of living life is what will never take him away from us. We will all learn from you, Dece. Skate in peace. 

Denna veckan har varit en karusell av känslor. Jag har varit så ledsen och upprörd för en speciell person gick bort alldeles för ung. Det har varit svårt att låtsas som ingenting och prata om alla roliga saker som händer i mitt samtidigt som jag är ledsen. Jag har nästan haft dåligt samvete och känt att jag inte förtjänar att vara glad för jag borde vara ledsen. Jag har också känt att jag inte borde vara “för ledsen” för det finns andra som var närmre honom än vad jag var. Ibland måste du bara säga till ditt huvud “shut the fuck up” och tillåta dig själv att känna. Det är dina känslor och det finns inget rätt och fel.

Jag är glad för jag bokade min andra fitness plåtning för ett klädmärke. Jag är också glad för jag blev erbjuden ett kontrakt med en agentur som redan har jobb bokat för mig. 

Jag är ledsen för att James inte är här längre. Han var en av de mest positiva och öppna människor jag någonsin träffat och jan påverkade all runtomkring honom positivt. Han hade kärlek för alla. Hans visdom och han sätt att leva livet är vad som kommer att göra att han alltid finns här med oss. Vi kommer alla att lära oss från dig, Dece. Skate in peace 


Photographer: Vasilis Argyropoulos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s