Life can get wild when you’re caught in the whirlwind

It’s hard sometimes. Waking up everyday having to answer emails you have no desire to answer, studying scripts that makes you anxious because you never feel ready, going to the gym when you are way to tired to and missing out on events in friends and families lives because you are working and you live on the other side of the world now. It’s exhausting. And frustrating. But it’s a love, hate situation. I wouldn’t do it if I didn’t love it. Certain sacrifices you have to make. And if there is one thing I know, it’s that I rather wake up every single day with a purpose and a never ending to do list to reach my goals then to settle for a job I don’t like and stop striving for anything. We create our own lives, live it the way you want to.

Det är svårt ibland. Att vakna varje dag och behöva svara på emails som du inte vill svara på, plugga manus som gör dig orolig och nervös för du aldrig känner dig redo och träna när du är alldeles för trött för att träna. Du missat högtider och event med familj och vänner för antingen jobbar du eller så är det för att du bor på andra sidan jordklotet nu. Det är tröttande. Och frustrerande. Men det är en hate, Love situation. Jag skulle inte göra det om jag inte älskade det. Vissa uppoffringar måste göras. Och om sett en sak jag vet säkert så är det att jag hellre vaknar varje dag med en lång lista av saker jag måste göra för min karriär än att ta ett jobb bara för att och sluta jaga mina drömmar. Vi skapar våra egna liv, lev ditt liv som du vill.

IMG_0377

Photographer: Jeremy Pope

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s