D.C for a day

Spent about 24 hours in Washington D.C! Me and the entertainment company I work for got hired to do a party out there, at the four seasons. The party was insane. Thanks to the amazing crew I went with we had so much fun it barely felt like work. And just like that I’m back in NYC again. Ready to hustle!

Spenderade runt 24 timmar i Washington D.C! Jag jobbar för ett Entertainment företag bl.a. så jag och andra från företaget åkte dit för att ta hand om en fest på The four seasons. Festen var sjukt påkostad. Tack vare alla roliga människor jag åkte dit med hade vi jätteroligt hela tiden, det kändes knappt som jobb. Och helt plötsligt är jag tillbaka i NYC igen. Redo att hustla! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s